Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Παγκράτι

Το Παγκράτι είναι μια ιστορική γειτονιά της Αθήνας, συνδεδεμένη με τον κόσμο των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς πολλοί είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που την είχαν επιλέξει για να μείνουν. Θεωρείται ως μια ιδανική περιοχή για την ανακαίνιση σπιτιού, καθώς βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία. Η μεγάλη αγορά με τα καταστήματα και τα καφέ, η εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, η πληθώρα από συγκοινωνίες, αλλά και ο μεγάλος αριθμός πλατειών αναδεικνύουν την ανακαίνιση μοντέρνων και παραδοσιακών κατοικιών. Είτε επιθυμείτε την ολική μεταμόρφωση του σπιτιού σας, είτε πιο μικρές αλλαγές, το Παγκράτι αποτελεί την ιδανική περιοχή για να προχωρήσετε στις εργασίες που επιθυμείτε. Τα οφέλη που θα προκύψουν είναι πολλά, και η ανακαίνιση θα μετατραπεί για εσάς σε μια χρήσιμη επένδυση.

Εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι

Οι εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Παγκράτι είναι πολλές. Στις πιο δημοφιλείς από αυτές ανήκουν:

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Μέσα από την ολική ανακαίνιση σπιτιού, μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο όπως ακριβώς τον ονειρευόσασταν και ταυτόχρονα να ενισχύσετε την λειτουργικότητα του. Όπως και να επιθυμείτε να διαμορφώσετε το σπίτι σας, έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, την εμπειρία και τους πόρους, ώστε να σας βοηθήσουμε να φέρετε το όραμα σας στην πραγματικότητα έγκαιρα, και εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους χώρους που ανακαινίζεται πιο συχνά. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες για την ανακαίνιση κουζίνας ανήκουν η αντικατάσταση των ντουλαπιών, των πάγκων, των ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και η αλλαγή του δαπέδου και των πλακιδίων κουζίνας. Το μαγείρεμα θα αποτελέσει μια διασκεδαστική και δημιουργική διαδικασία.

Ανακαίνιση μπάνιου

Όποιος προχωράει στην ανακαίνιση μπάνιου, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα λειτουργικό χώρο. Μάλιστα, ένα σύγχρονο μπάνιο προσφέρει μεγάλο βαθμό άνεσης και χαλάρωσης. Η αντικατάσταση του δαπέδου, η αλλαγή των ειδών υγιεινής, αλλά και η προσθήκη επιπλέον φωτισμού θα μετατρέψουν το μπάνιο σε έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Αυτό που χαρακτηρίζει το Παγκράτι είναι η μεγάλη ποικιλία στην αρχιτεκτονική του. Τόσο νεοκλασικά, όσο και πιο μοντέρνα κτίρια συμβάλλουν στην εξέλιξη της περιοχής. Μέσα από την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων θα δώσετε μια νέα πνοή στην κατοικία σας, σύμφωνη με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας. Γιατί να μην προσφέρετε στην βεράντα ή τον κήπο σας το ύφος που επιθυμείτε.

Οφέλη ανακαίνισης σπιτιού στο Παγκράτι

Μέσα από την ανακαίνιση σπιτιού στο Παγκράτι μπορούν να προκύψουν αρκετά οφέλη. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε από την αρχή το σπίτι των ονείρων σας. Εκτός όμως από αυτό, η ανακαίνιση αυξάνει την αξία του ακινήτου. Έτσι, η ενοικίαση ή η μεταπώληση του έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών μπορεί να σας αποφέρει κέρδος. Τα σύγχρονα σπίτια βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας, κάνοντας την πιο ευχάριστη και άνετη.

Πιθανές προκλήσεις που ίσως συναντήσετε

Φυσικά, υπάρχει η περίπτωση να συναντήσετε και μερικές προκλήσεις. Για παράδειγμα, οι πιο παλιές κατοικίες απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση, αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό για τη σωστή ανακαίνιση τους. Επιπλέον, η έκδοση όλων των απαιτούμενων αδειών μπορεί να δημιουργήσει αρκετό άγχος σε πολλούς ιδιοκτήτες. Για τον λόγο αυτό, στην Κοντολούκας Νεκτάριος φροντίζουμε εμείς για την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών, καθώς και για την ασφαλή εξέλιξη του έργου και την παράδοση του εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Για ποιους λόγους να μας επιλέξετε

Από το 1923, η εταιρεία Κοντολούκας Νεκτάριος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακαινίσεων. Από τότε, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για οποιαδήποτε άλλη εργασία θέλουν να πραγματοποιήσουν. Την ίδια στιγμή, προσφέρουμε εγγύηση τιμής, προσιτές τιμές, ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, και βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, σε κάθε στάδιο του έργου!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το Παγκράτι αποτελεί μια ζωντανή γειτονιά της Αθήνας, η οποία προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων στην ανακαίνιση σπιτιών. Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και να προσφέρουμε υπηρεσίες με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com