Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Κουκάκι

Η ανακαίνιση σπιτιού στο Κουκάκι μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη διαδικασία, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής. Παίρνοντας το όνομα του από τον Γεώργιο Κουκάκη, έναν από τους πρώτους κατοίκους, αποτελεί μια γειτονιά η οποία βρίσκεται δίπλα από την Ακρόπολη, και κρατά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρίζα Κωχ το είχαν επιλέξει για κατοικία τους.

Η έυκολη πρόσβαση στην Ακρόπολη, αλλά και η μικρή απόσταση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθιστούν την περιοχή αγαπημένη στάση φοιτητών και τουριστών, και όχι άδικα. Οι πολλές επιλογές σε καφέ και φαγητό, ο συνδυασμός του παλιού και του μοντέρνου, οι όμορφες διαδρομές για περιπάτους, με σημείο έναρξης το μνημείο Φιλοπάππου, προσελκύουν μικρούς και μεγάλους, όχι μόνο για κάποια έξοδο, αλλά και για διαμονή. Συνεπώς, η ανακαίνιση σπιτιού σε αυτή την περιοχή αποτελεί μια κερδοφόρα επένδυση.

Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού στο Κουκάκι

Οι εργασίες ανακαίνισης που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Κουκάκι είναι αναρίθμητες, με πιο δημοφιλείς τις παρακάτω:

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού θα σας βοηθήσει να αλλάξετε εντελώς τον χώρο σας, τόσο στο εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό του. Μάλιστα, η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας επιτρέπει να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο και να παραδώσουμε τον χώρο των ονείρων σας, έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού. Στις πιο συνηθισμένες εργασίες ανακαίνισης σπιτιού ανήκουν:

  • Αντικατάσταση παλαιών δαπέδων
  • Αλλαγή υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Ελαιοχρωματισμός των χώρων
  • Αλλαγές στη διαρρύθμιση
  • Μετατροπές σε ντουλάπες
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  • Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα – μπόιλερ
  • Αντικατάσταση κλιματισμού
  • Εργασίες ηχομόνωσης- θερμομόνωσης

Ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου

Τόσο η ανακαίνιση κουζίνας, όσο και η ανακαίνιση μπάνιου μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική και λειτουργική εμφάνιση του σπιτιού σας, ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε εργασίες μεγάλης κλίμακας. Η τοποθέτηση προσαρμοσμένων ντουλαπιών, πάγκων, καθώς και η εγκατάσταση νέων φωτιστικών θα εξασφαλίσουν την άνεση που έχετε ανάγκη. Χάρη στα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό πάντοτε με τις προτιμήσεις σας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εκπόνηση ενός σχεδίου που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό σας.

Ανακαίνιση εξωτερικών χώρων

Το Κουκάκι, με την μοναδική του αισθητική, από νεοκλασικά μέχρι πιο σύγχρονες κατασκευές προσφέρει μεγάλη έμπνευση για την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων. Η έμπειρη ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα συμπληρώνει την αρχιτεκτονική της περιοχής και θα βελτιώνει την καθημερινότητα σας.

Ποια είναι τα οφέλη της ανακαίνισης σπιτιού στο Κουκάκι;

Η ανακαίνιση σπιτιού στο Κουκάκι αποτελεί μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση, διότι η αξία των ακινήτων αυξάνεται σε όσους τα ανανεώνουν. Έτσι, μπορείτε είτε να νοικιάσετε το ακίνητο σας, είτε να το πουλήσετε σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Επιπλέον, η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε τον χώρο, με βάση το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας, ώστε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας!

Τι να προσέξετε πριν την έναρξη των εργασιών

Ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να έχετε στο νου σας πριν την έναρξη των εργασιών, είναι να λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας. Η ομάδα μας θα σας γνωστοποιήσει όλο το απαιτούμενο κόστος για τα υλικά και τις εργασίες. Έτσι, θα μπορέσετε να ορίσετε εύκολα το ποσό που θα διαθέσετε. Εξίσου σημαντικός είναι και ο σχεδιασμός, ο οποίος θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους. Η έμπειρη ομάδα μας προχωρά στη δημιουργία ενός σχεδίου με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος καταλαβαίνουμε πως η ανακαίνιση σπιτιών αποτελεί μια ιδιαίτερη υπόθεση. Για τον λόγο αυτό, επιδιώκουμε την τακτική επικοινωνία με εσάς, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι πως θα φέρουμε το όραμα σας στην πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε κάθε μας έργο με μεγάλο μεράκι και φροντίζουμε να ολοκληρωθεί έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού στο Κουκάκι, αλλά και την εκπόνηση ενός σχεδίου που θα ικανοποιεί όλες σας τις επιθυμίες. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας, για την παράδοση ενός έργου που θα ανταποκρίνεται σε όλους τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com