Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Βουλιαγμένη

Η ανακαίνιση σπιτιού στη Βουλιαγμένη μπορεί να γίνει αρκετά ιδιαίτερη, εξαιτίας της μοναδικής αρχιτεκτονικής της περιοχής. Χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, η Βουλιαγμένη αποτελούσε από παλιά μια συνοικία κατάλληλη για παραθερισμό. Όμως, από την δεκαετία του 1920 οι Αθηναίοι ξεκίνησαν να πραγματοποιούν εκεί τις επισκέψεις τους στην παραλία. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε μια από πρώτες οργανωμένες παραλίες του ΕΟΤ.

Με τη μεγάλη βλάστηση, την όμορφη λίμνη, τις μοναδικές παραλίες, αλλά και τους μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, η Βουλιαγμένη προσφέρει πολλές προτάσεις ψυχαγωγίας. Για τον λόγο αυτό, αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές όσον αφορά την έξοδο στα Νότια Προάστια.

Μέσα από την ανακαίνιση σπιτιού στη Βουλιαγμένη θα μπορέσετε να διατηρήσετε την πολυτελή αίγλη του χώρου σας, την καλή αισθητική και λειτουργικότητα του. Την ίδια στιγμή, θα εξασφαλίσετε την αύξηση της αξίας του, ενώ θα βελτιώσετε την ενεργειακή του απόδοση. Είναι μια επένδυση η οποία θα σας προσφέρει πολλά οφέλη.

Επιλογές ανακαίνισης σπιτιού στην Βουλιαγμένη

Οι επιλογές σας για την ανακαίνιση της κατοικίας σας στη Βουλιαγμένη είναι πολλές. Μερικές από αυτές είναι η κουζίνα, το μπάνιο και οι εξωτερικοί χώροι.

Ανακαίνιση κουζίνας

Ένας από τους πιο δημοφιλής χώρους που επιλέγονται για ανακαίνιση είναι η κουζίνα. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της είναι πολλές. Μερικές από αυτές είναι η αλλαγή των ντουλαπιών, του πάγκου και η εγκατάσταση σύγχρονων συσκευών που επιτρέπουν την εύκολη και άνετη προετοιμασία των γευμάτων.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου σας επιτρέπει να κάνετε τον ιδιαίτερο αυτό χώρο σύγχρονο και λειτουργικό. Ένα πιο σύγχρονο μπάνιο έχει λειτουργίες οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά και να αισθάνεστε άνετα όταν χρησιμοποιείτε τα διάφορα σημεία του χώρου, όπως για παράδειγμα το λουτρό. Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια, μετατρέποντας το μπάνιο σε μια μοντέρνα, σύγχρονη και χαλαρωτική γωνιά.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Ένας όμορφος και μοντέρνος εξωτερικός χώρος, σε συνδυασμό με την όμορφη θέα της Βουλιαγμένης δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Για τον λόγο αυτό, πολλοί επιλέγουν τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, προκειμένου να αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά που κατακλύζει τις οικίες τους. Μια μοντέρνα βεράντα με θέα τη θάλασσα, θα δώσει μια άλλη νότα στο εξωτερικό κομμάτι του σπιτιού σας.

Γιατί να ανακαινίσετε το σπίτι σας στη Βουλιαγμένη

Η περιοχή της Βουλιαγμένης θεωρείται ανερχόμενη και η αξία των κατοικιών θα ανέβει κατακόρυφα για όσους φροντίσουν να τα ανανεώσουν. Εξαιτίας της διαρκούς οικιστικής της επέκτασης, έχει ενωθεί με το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας. Την ίδια στιγμή, αποτελεί μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας, ενώ ο μεγάλος αριθμός πολυτελών οροφοδιαμερισμάτων, μονοκατοικιών και εξοχικών, αποτελεί πόλο έλξης ξένων επενδυτών.

Επιπλέον, η ανακαίνιση σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο, καθώς και να εγκαταστήσετε σύγχρονα μέσα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Η όμορφη θέα στη θάλασσα, μπορεί να δώσει μια άλλη νότα στην οικία σας όταν ανακαινισθεί.

Τι να προσέξετε πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση

Ένα από σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη στην ανακαίνιση σπιτιών είναι ο προϋπολογισμός που θα ορίσετε. Η εταιρεία ανακαινίσεων θα σας γνωστοποιήσει πόσο κοστίζουν τα υλικά και οι εργασίες, ώστε να μπορέσετε να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και να μη γίνει το έργο πιο ακριβό από ότι υπολογίζατε. Εξίσου σημαντικό είναι το σχέδιο της ανακαίνισης. Το σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, και ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους. Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των ανακαινίσεων, θα δημιουργήσει ένα σχέδιο με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Από το 1923, στην Κοντολούκας Νεκτάριος έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών μας, οι οποίοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για κάθε εργασία που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Προσφέρουμε εγγύηση τιμής, λογικές τιμές, άμεση ανταπόκριση και βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου που αναλαμβάνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ανακαίνιση σπιτιού στη Βουλιαγμένη μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Η θέα στη θάλασσα και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον μπορούν να γίνουν στολίδι για κάθε σπίτι. Στην εταιρεία μας αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και προσφέρουμε υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες και τις αισθητικές σας προτιμήσεις!

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com