Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Γλυφάδα

Η ανακαίνιση σπιτιού στη Γλυφάδα μπορεί να γίνει αρκετά ιδιαίτερη, εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών της περιοχής. Καθώς αποτελεί το κέντρο των νοτίων προαστίων, η Γλυφάδα είναι γνωστή για τον μεγάλο αριθμό καταστημάτων, τους πολυάριθμους χώρους εστίασης και διασκέδασης, αλλά και τις πολυτελείς κατοικίες κοντά στη θάλασσα, οι οποίες έχουν επηρεάσει την αισθητική της περιοχής. Σε αντίθεση με το τι πιστεύει η κοινή γνώμη, η περιοχή πριν 100 χρόνια ήταν μια έκταση στην οποία έβρισκαν καταφύγιο οι νομάδες και τα αιγοπρόβατα. Το όνομα της το πήρε από τα γλυφά νερά των πηγαδιών που υπήρχαν εκεί.

Όμως, από το 1960, με την εγκατάσταση του διεθνούς αεροδρομίου, η σύσταση της περιοχής αρχίζει να αλλάζει. Ο πληθυσμός αυξάνεται, με την ανάγκη για ανοικοδόμηση να είναι μεγάλη. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν κατοικίες χτισμένες κοντά σε πράσινο, και σε φαρδείς και καθαρούς δρόμους. 

Σήμερα, ο δήμος Γλυφάδας ανήκει στους πιο πλούσιους δήμους της Αθήνας. Έτσι, τα ακίνητα στην περιοχή έχουν αρκετά μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα από ξένους επενδυτές. Με την ανακαίνιση σπιτιού στη Γλυφάδα θα μπορέσετε να αυξήσετε την αξία του σπιτιού σας, και θα δημιουργήσετε έναν χώρο λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό.

Επιλογές ανακαίνισης σπιτιού στη Γλυφάδα

Οι επιλογές ανακαίνισης σπιτιού στη Γλυφάδα είναι πολλές. Η κουζίνα, το μπάνιο και οι εξωτερικοί χώροι αποτελούν μερικές από αυτές.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα επιλέγεται αρκετά συχνά για ανακαίνιση. Συνηθισμένες εργασίες περιλαμβάνουν την αλλαγή των ντουλαπιών και των πάγκων, ή την εγκατάσταση σύγχρονων συσκευών, για να μπορείτε να μαγειρεύετε με μεγάλη άνεση.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου σας επιτρέπει να κάνετε τον χώρο αυτό πιο σύγχρονο και λειτουργικό. Ένα σύγχρονο μπάνιο έχει λειτουργίες οι οποίες θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη υγιεινής, το λουτρό και τα πλακάκια και να δημιουργήσετε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Οι εξωτερικοί χώροι έχουν το πλεονέκτημα της όμορφης θέας της Γλυφάδας, και των ιδιαίτερα προσεγμένων γειτονιών. Για τον λόγο αυτό, πολλοί επιλέγουν να τις ανανεώσουν προκειμένου να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά που αντικρίζουν γύρω τους. Η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων με εργασίες όπως την αλλαγή των καγκέλων, τον ελαιοχρωματισμό, την τοποθέτηση πλακιδίων θα μεταμορφώσει το εξωτερικό τμήμα του χώρου σας.

Οφέλη ανακαίνισης σπιτιού στη Γλυφάδα

Η περιοχή της Γλυφάδας θεωρείται ανερχόμενη με την αξία των κατοικιών να ανεβαίνει κατακόρυφα σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν. Καθώς αποτελεί μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας, με μεγάλο αριθμό οροφοδιαμερισμάτων και πολυτελών μονοκατοικιών, αποτελεί πόλο έλξης πολλών ξένων επενδυτών. 

Μέσα από την ανακαίνιση έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο, και να εγκαταστήσετε σύγχρονα μέσα, με τα οποία θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Το πράσινο και η θέα στη θάλασσα θα δώσουν μια άλλη νότα στον χώρο σας με την ολοκλήρωση των εργασιών!

Προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε

Εκτός από τα πολλά οφέλη, μπορεί να συναντήσετε και μερικές προκλήσεις στην ανακαίνιση στη Γλυφάδα. Μια παλιά κατοικία, ή μια κατοικία με φθορές έχει διαφορετικές απαιτήσεις εργασιών ως προς την ανακαίνιση και απαιτείται η χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού για να ολοκληρωθεί το έργο σωστά και με ασφάλεια. Επιπλέον, οι άδειες και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν πριν την έναρξη των εργασιών μπορεί να είναι χρονοβόρα και να δημιουργήσουν αρκετό άγχος στους ιδιοκτήτες.

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος είμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε ώστε να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες και το έργο να εξελιχθεί με ασφάλεια και να παραθοδεί μέσα στο συμφωνηθέν χρονικό όριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Γλυφάδα αποτελεί μια περιοχή που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις ανακαινίσεις σπιτιών, καθώς η θέα στη θάλασσα και το φυσικό περιβάλλον μπορεί να γίνει στολίδι για κάθε σπίτι. Στην εταιρεία μας αναδεικνύουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com