Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Αμπελόκηποι

Η ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για όποιον έχει έναν οικιακό χώρο στην περιοχή αυτή. Οι Αμπελόκηποι αποτελούν μια περιοχή της Αθήνας, η οποία μας πηγαίνει αρκετά πίσω, στο 1881. Από αυτούς διέρχονται μερικοί από τους πιο μεγάλους δρόμους της πόλης, όπως για παράδειγμα η λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Κηφισίας, η Βασ. Σοφίας και η Μεσογείων. Εξίσου εύκολη είναι και η πρόσβαση με τα ΜΜΜ, διότι από την περιοχή διέρχεται η γραμμή 3 του μετρό, καθώς και μια πληθώρα γραμμών λεωφορείων. Την περιοχή ολοκληρώνουν ένας μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων, γραφείων, ιατρείων, καθώς και νοσοκομείων.

Σημαντικές εργασίες ανακαίνισησης σπιτιού στους Αμπελόκηπους

Υπάρχουν πολλές εργασίες στο κομμάτι της ανακαίνισης σπιτιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στους Αμπελόκηπους. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές περιλαμβάνονται:

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους χώρους όπου η ανακαίνιση είναι πιο τακτική. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς εργασίες ανακαίνισης κουζίνας ανήκουν:

 • Αντικατάσταση ντουλαπιών
 • Τοποθέτηση νέου πάγκου
 • Εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών συσκευών
 • Αλλαγή πλακιδίων κουζίνας

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Μέσα από την ολική ανακαίνιση σπιτιού, ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αισθητικές σας προτιμήσεις, αλλά και να ενισχυθεί η λειτουργικότητα του. Όποιοι και να είναι οι λόγοι που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία, έχουμε την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία, και τους πόρους για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους σας, εντός πάντοτε του συμφωνημένου προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση μπάνιου

Με την ανακαίνιση μπάνιου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και χαλαρωτικό χώρο. Ένα σύγχρονο μπάνιο μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα. Μερικές δημοφιλείς εργασίες περιλαμβάνουν:

 • Αντικατάσταση του δαπέδου
 • Αλλαγή ειδών υγιεινής
 • Προσθήκη επιπλέον φωτισμού

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Στους Αμπελόκηπους μπορεί να συναντήσει κανείς από παλαιότερα κτίρια, μέχρι και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην αρχιτεκτονική της περιοχής. Όπου και να κατοικείτε, μέσα από την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων θα δώσετε μια νέα πνοή στο εξωτερικό τμήμα της κατοικίας σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας.

Για ποιους λόγους να ανακαινίσετε το σπίτι σας στους Αμπελόκηπους

Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη. Στα πιο σημαντικά ανήκουν:

 • Δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σπίτι όπως το οραματιζόσασταν
 • Αύξηση της αξίας του ακινήτου
 • Δυνατότητα ενοικίασης ή μεταπώλησης σε προνομιακή τιμή
 • Εξασφάλιση μιας ποιοτικής και άνετης καθημερινότητας
Προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε

Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των εργασιών να συναντήσετε μερικές προκλήσεις. Οι παλαιότερες κατοικίες, για την σωστή ανακαίνιση τους, απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς και τη χρήση του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ακόμη, η έκδοση των αδειών αποτελεί μια αγχώδη διαδικασία για αρκετούς ιδιοκτήτες. Για τον λόγο αυτό, στην Κοντολούκας Νεκτάριος εξασφαλίζουμε για εσάς την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών, καθώς και την ασφαλή εξέλιξη του έργου και την παράδοση του εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Για ποιους λόγους να μας επιλέξετε

Από το 1923 στην εταιρεία μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών μας, οι οποίοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για οποιαδήποτε εργασία έχουν ανάγκη. Αυτό που μας κάνει όμως να ξεχωρίζουμε είναι οι λογικές τιμές, η άμεση ανταπόκριση, καθώς και το γεγονός πως βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, όποιο είδος εργασίας και να αναλάβουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι Αμπελόκηποι, χάρη στην κεντρική τοποθεσία τους προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στις ανακαινίσεις κατοικιών. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, φροντίζουμε να αναδείξουμε τα μοναδικά κάθε περιοχής και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες και το budget σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com