Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Νεάπολη

Το σπίτι δεν αποτελεί μόνο τον χώρο που κοιμόμαστε, αλλά και τον χώρο που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας. Πολλές φορές, θέλουμε να αποτελεί μια αντανάκλαση του χαρακτήρα και του προσωπικού μας στυλ προκειμένου να αισθανόμαστε άνετα σε αυτό. Επειδή γνωρίζουμε την ανάγκη αυτή, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης σπιτιού, ώστε να μεταμορφώσετε την κατοικία σας σε έναν λειτουργικό και άρτιο αισθητικά χώρο.

Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού στη Νεάπολη

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού ενισχύει τη λειτουργικότητα του, ενώ την ίδια στιγμή το αναβαθμίζει αισθητικά. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία για την μεταμόρφωση του χώρου σας τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, για να παραδώσουμε ένα σπίτι όπως το έχετε ονειρευτεί έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου

Ο χώρος της κουζίνας και του μπάνιου μπορεί να ανανεωθεί με εργασίες όπως νέα ντουλάπια, πάγκους και φωτιστικά, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά υψηλής ποιότητας, μπορεί να εκπονηθεί ένα σχέδιο ανακαίνισης το οποίο θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό, τις συνήθειες και την καθημερινότητα σας.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Η Νεάπολη είναι γνωστή για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Τόσο κλασικά, όσο και σύγχρονα κτίρια συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο, το οποίο κάνει κάθε γειτονιά της να ξεχωρίζει. Με τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων όχι μόνο ενισχύεται η ιδιαίτερη εμφάνιση της περιοχής, αλλά ταυτόχρονα ο χώρος σας αναβαθμίζεται και αποκτά νέα πνοή, η οποία ανεβάζει τη διάθεση!

Οφέλη ανακαίνισης σπιτιού στη Νεάπολη

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρει η ανακαίνιση στη Νεάπολη. Για αρχή, μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας με βάση τα προσωπικά σας γούστα. Εξίσου σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυξάνεται η αξία του ακινήτου έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών, και η ενοικίαση ή μεταπώληση του μπορεί να σας αποφέρει μεγάλο κέρδος. Εξίσου σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αναβαθμίζεται και η ενεργειακή του απόδοση. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και να φτιάξετε έναν ιδιαίτερα όμορφο χώρο, στον οποίο θα αισθάνεστε ασφάλεια και άνεση.

Τι να προσέξετε πριν προχωρήσετε στην έναρξη της ανακαίνισης

Ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν προχωρήσετε στην έναρξη των εργασιών, είναι να ορίσετε έναν προϋπολογισμό. Η εταιρεία θα σας γνωστοποιήσει το κόστος για τα υλικά και τις απαραίτητες εργασίες, έτσι ώστε να ορίσετε το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε, ώστε το έργο να μην γίνει πιο ακριβό από το αναμενόμενο. Το επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση ενός λεπτομερούς σχεδίου, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες, τα υλικά, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα έναρξης και ολοκλήρωσης των εργασιών, και της παράδοσης του από τον εργολάβο. Η εταιρεία μας, χάρη στην μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι των ανακαινίσεων, εκπονεί σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να επιλέξετε την Κοντολούκας Νεκτάριος

Βασική μας προτεραιότητα στην Κοντολούκας Νεκτάριος είναι να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας σας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε στάδιο των εργασιών, ώστε να διασφαλίσει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού. Με γνώμονα την ποιότητα των εργασιών και την εγγύηση τιμής, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για την παράδοση ενός έργου που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Νεάπολη αποτελεί μια περιοχή η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ανακαίνιση κατοικιών, καθώς το πάντρεμα του κλασικού και του σύγχρονου που επικρατεί στην αρχιτεκτονική της περιοχής μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε οικιακό χώρο. Βρισκόμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com