Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού Παλαιό Φάληρο

Στην εταιρεία Κοντολούκας Νεκτάριος έχοντας ειδίκευση στις ανακαινίσεις σπιτιών, φτιάχνουμε το σπίτι σας στο Παλαιό Φάληρο, όπως το ονειρεύεστε. Είτε θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο ιστορικό κτήριο, είτε μόνο ένα χώρο στο σπίτι σας όπως την κουζίνα ή το μπάνιο, είτε τον εξωτερικό χώρο της οικίας σας, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να το καταφέρουμε και να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού στο Παλαιό Φάληρο

Ανακαίνιση - Αποκατάσταση

Για τους ιδιοκτήτες κατοικιών στο Παλαιό Φάληρο, η ανακαίνιση και η αποκατάσταση του κτιρίου μπορεί να γίνει βάση των αρχιτεκτονικών στοιχείων της περιοχής. Για του ιδιοκτήτες ιστορικών κτιρίων μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία στο αρχικό τους μεγαλείο. Από πολύπλοκες τεχνοτροπίες μέχρι μαρμάρινα δάπεδα, έχουμε τις δεξιότητες και την εμπειρία αποκαταστήσουμε ακόμη και τα πιο περίπλοκα ιστορικά χαρακτηριστικά.

Ανακαίνιση κουζίνας - Μπάνιου

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι δύο από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού που χρησιμοποιούνται από όλη την οικογένεια. Είναι σημαντικό να είναι πλήρως λειτουργικά για να εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Μαζί με την αισθητική του χώρου, αποκαθιστούμε και κάθε υδραυλική βλάβη που μπορεί να έχει προκύψει από τη χρόνια χρήση.

Τεχνικές εργασίες

Κάθε ανακαίνιση όπως και κάθε χώρος έχει τις δικές του ειδικές τεχνικές εργασίες που απαιτούνται. Υδραυλικές επισκευές, ηλεκτρικές επισκευές, τοποθέτηση πλακιδίων, τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας, είναι μόλις μερικές από τις τεχνικές εργασίες που αναλαμβάνουμε για εξασφαλίσουμε πως οι χώροι του σπιτιού σας θα είναι άριστα λειτουργικοί και κατασκευαστικά άρτιοι.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Το όμορφο περιβάλλον του Παλαιού Φαλήρου αξίζει της προσοχής σας για αυτό μαζί θα σχεδιάσουμε και θα διαμορφώσουμε μια υπαίθρια όαση που συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Στην εταιρεία μας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και λύσεις, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τους. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Κοντολούκας Νεκτάριος, στέκεται δίπλα κατά τη διαδικασία ανακαίνισης σπιτιών σε κάθε βήμα για να διασφαλίσει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα, εντός του προϋπολογισμού και προς ικανοποίησή σας. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα και εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα, καθώς η εταιρείας μας χαρακτηρίζεται για την εμπειρία και την αξιοπιστία της στο χώρο των ανακαινίσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο και λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας στο Παλαιό Φάληρο. Το προσωπικό της εταιρείας, είναι πάντα διαθέσιμο για να λύσει κάθε σας απορία και σας παρέχει συμβουλές για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας για να μετατρέψετε το σπίτι σας στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com