Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Απο το 1923

Η Εταιρεία

Το σπίτι μας αποτελεί τον πιο σημαντικό χώρο στη ζωή μας. Είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε και περνάμε χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η φροντίδα του σπιτιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Συνεπώς, η επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς, αλλά και οι εργασίες μιας μικρής ή μεγάλης ανακαίνισης διατηρούν το χώρο αυτό σε άρτια κατάσταση και συγχρόνως διατηρεί ή αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Η εταιρεία Κοντολούκας Νεκτάριος βρίσκεται δίπλα σας από το 1923 στον τομέα όλων των τεχνικών εργασιών αλλά και των ανακαινίσεων. Μάλιστα, αποτελούμε την τρίτη γενιά που ασχολείται με τον κόσμο των τεχνικών επισκευών του σπιτιού. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι:

  • Ικανοποίηση πελατών: Βασικός μας στόχος δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των πελατών μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, και φροντίζουμε να μένει πάντοτε ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των εργασιών μας
  • Φερεγγυότητα: Κάθε τεχνική εργασία επισκευής εγγυάται την άριστη λειτουργία των δικτύων του σπιτιού και των ειδών υγιεινής.  Μαζί μας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η οποιαδήποτε εργασία εγγυάται την άριστη λειτουργία και αποτρέπει την εμφάνιση της ίδιας βλάβης στο μέλλον.
  • Σχέση εμπιστοσύνης: Για κάθε μας έργο, από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο, φροντίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά με φιλική διάθεση και σεβασμό, ακούμε τα προβλήματα του, ενώ αναπτύσσουμε  σχέσεις συνεργασίας για τη δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος.
  • Άμεση ανταπόκριση: Φροντίζουμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε περιστατικό, για την άριστη λειτουργία του κάθε έργου. Αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή των επειγόντων περιστατικών, ενώ φροντίζουμε για την τήρηση όλων των χρονοδιαγραμμάτων, και τη λιγότερη ταλαιπωρία του πελάτη.
  • Λογικές τιμές: Κάθε εργασία κρίνεται διαφορετικά και το κόστος καθορίζεται βάση των υλικών, ημερομισθίων και ποιότητας εργασίας στις πιο χαμηλές τιμές.
  • Εγγύηση εργασίας: Σε κάθε τεχνική εργασία παρέχουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και αξιοπιστίας των υλικών στον πελάτη.

Με όλους του παραπάνω τρόπους λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Έδρα μας είναι το Παλαιό Φάληρο, αλλά εξυπηρετούμε όλη την Αττική, το κέντρο αλλά και ειδικότερα τα Νότια Προάστια. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την επίσκεψη στον χώρο σας.

Τι κάνουμε

Υπηρεσίες

Ανακαίνιση σπιτιών

Ολική ανακαίνιση σπιτιού - Μερική ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση μπάνιου

Ολική ανακαίνιση μπάνιου - Μερική ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση κουζίνας

Ολική ανακαίνιση κουζίνας - Μερική ανακαίνιση κουζίνας

Υδραυλικές Εργασίες

Επισκευές Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Καλοριφέρ

Τεχνικές Εργασίες

Κάλυψη όλου του φάσματος των βλαβών

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων καλύπτωντας όλο το φάσμα των εργασιών

Επικοινωνία μαζί μας και έναρξη εργασιών

Η επικοινωνία μαζί μας είναι εύκολη και άμεση, είτε πρόκειται για κάποια τεχνική επισκευή, είτε πρόκειται για μερική ή ολική ανακαίνιση. Σε περίπτωση μάλιστα που πρόκειται για ανακαίνιση πραγματοποιείται πραγματογνωμοσύνη και προσφορά χωρίς καμία επιβάρυνση.