Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Γκύζη

Το Γκύζη αποτελεί μια από τις περιοχές της Αθήνας, που έχει συνδεθεί με διάφορα σημεία της ιστορίας, ενώ αποτέλεσε γειτονιά πολλών καλλιτεχνών. Μάλιστα, το όνομα του συνδέεται με τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Νικόλαο Γύζη. Η κεντρική της τοποθεσία, η εύκολη πρόσβαση, οι πράσινες πλατείες την καθιστούν μια ιδανική περιοχή για ανακαίνιση σπιτιού. Τα οφέλη που θα προκύψουν, είτε από μικρές, είτε από μεγάλες αλλαγές είναι πολλά. Οι εργασίες αυτές όχι μόνο θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα σας, αλλά θα αποτελέσουν μια χρήσιμη για εσάς επένδυση.

Εργασίες ανακαίνισης στο Γκύζη

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Γκύζη είναι πολλές. Στις πιο δημοφιλείς από αυτές ανήκουν:

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και άρτιο αισθητικά χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρευόσασταν. Όπως και να θέλετε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα σας βοηθήσουμε να φέρετε το όραμα σας στην πραγματικότητα, εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού και έναν από τους χώρους που ανακαινίζονται πιο συχνά. Συνηθισμένες εργασίες κατά την ανακαίνιση κουζίνας αποτελούν η αντικατάσταση των ντουλαπιών, των πάγκων, καθώς και των πλακιδίων.

Ανακαίνιση μπάνιου

Όλοι γνωρίζουμε πως το μπάνιο θα πρέπει να είναι λειτουργικό και να συμβάλλει στην χαλάρωση μας. Εργασίες ανακαίνισης μπάνιου όπως η αντικατάσταση του δαπέδου, των ειδών υγιεινής και η προσθήκη φωτισμού θα το μετατρέψουν σε μια σύγχρονη και άνετη γωνιά.

Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το εξωτερικό τμήμα ενός σπιτιού. Μέσα από τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων θα μπορέσετε να δώσετε μια νέα πνοή στην κατοικία σας. Γιατί να μην αποκτήσει η βεράντα σας μια σύγχρονη και ατμοσφαιρική αισθητική;

Γιατί να ανακαινίσετε το σπίτι σας στο Γκύζη

Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη. Το πιο βασικό είναι πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σπίτι όπως ακριβώς το ονειρευόσασταν. Επιπλέον, η ανακαίνιση μπορεί να αυξήσει την αξία του ακινήτου, επιτρέποντας σας να το πουλήσετε ή να το νοικιάσετε σε ιδιαίτερα προνομιακή για εσάς τιμή. Τέλος, ένα σύγχρονο σπίτι μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας, κάνοντας την πιο ποιοτική και ευχάριστη.

Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν την έναρξη των εργασιών

Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να συναντήσετε μερικές προκλήσεις. Τα πιο παλιά κτίρια απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς και εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι εργασίες σωστά. Ακόμη, η έκδοση όλων των απαιτούμενων εργασιών δημιουργεί πολλές φορές αρκετό άγχος στους ιδιοκτήτες. Για τον λόγο αυτό, στην Κοντολούκας Νεκτάριος εξασφαλίζουμε την έκδοση όλων των αδειών, καθώς και την παράδοση του έργου εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να επιλέξετε την Κοντολούκας Νεκτάριος

Από το 1923, στην Κοντολούκας Νεκτάριος δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των ανακαινίσεων και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, οι  οποίοι συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για κάθε είδος εργασίας που χρειάζονται. Βασικός μας γνώμονας είναι η εγγύηση τιμής, η άμεση ανταπόκριση και η τακτική επικοινωνία μαζί σας σε κάθε στάδιο του έργου που αναλαμβάνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση σπιτιού στο Γκύζη. Το προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και να λύσει όλες σας τις απορίες, ώστε να μετατρέψετε το σπίτι σας στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com