Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού Κολωνάκι

Στην εταιρεία μας, καταλαβαίνουμε ότι το σπίτι σας δεν είναι απλώς ένα μέρος που ζείτε, είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας και του στυλ σας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και για αυτό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης, για να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χώρο λειτουργικό και όμορφο.

Υπηρεσίες ανακαίνισης στο Κολωνάκι

Ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας μπορεί να ανακαινίσει την κουζίνα ή το μπάνιο σας με προσαρμοσμένα ντουλάπια, πάγκους και φωτιστικά που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Με τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε και συνεργαζόμενοι μαζί σας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ανακαίνισης που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας.

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Αν σκοπεύετε να ανακαινίσετε πλήρως το σπίτι σας, αλλάζοντάς το τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης σπιτιού στο Κολωνάκι και να σας παραδώσουμε το σπίτι των ονείρων σας. Στην εταιρίας Κοντολούκας Νεκτάριος μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής και ανακαίνισης, για να διασφαλίσουμε ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού.

Εξωτερική ανακαίνιση - Υπαίθριοι χώροι

Η μοναδική αισθητική των υπαίθριων χώρων στο Κολωνάκι, είναι η πυξίδα για να δημιουργήσουμε μαζί έναν ειδικά σχεδιασμένο εξωτερικό χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η ομάδας μας θα δημιουργήσει μια υπαίθρια όαση που συμπληρώνει την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, κατανοούμε πως η ανακαίνιση σπιτιών δεν είναι εύκολη υπόθεση για κάποιον ιδιοκτήτη σπιτιού. Για αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας, ώστε να είστε σίγουροι πως θα ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία. Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο που αναλαμβάνουμε και φροντίζουμε ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα και εντός προυπολογισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία γύρω από την ανακαίνιση σπιτιού στο Κολωνάκι και να οργανώσουμε μαζί ένα σχέδιο που θα ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να κατανοήσει τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας, ώστε να σας παραδώσει ένα έργο που θα ανταποκρίνεται στους στόχους σας και θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com