Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Ιλίσια

Τα Ιλίσια αποτελούν μια από τις γειτονιές που συνορεύουν με τους Αμπελόκηπους, το Γουδί, την περιοχή Ζωγράφου, την Καισαριανή, το Παγκράτι. Θεωρείται μια από τις ιδανικότερες περιοχές για ανακαίνιση σπιτιού, εξαιτίας της ιδιαίτερης τοποθεσίας της. 

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν για την Θεολογική και Φιλοσοφική σχολή, ωστόσο είναι πολλά περισσότερα. Σε περίπτωση που την περπατήσει κανείς, θα ανακαλύψει έναν μεγάλο αριθμό καφετεριών και ρακομελάδικων που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Την ίδια στιγμή, αποτελεί μια από τις γειτονιές με αρκετό πράσινο, με το πευκόφυτο Άλσος Ιλισίων και οι πλατείες Μαδρίτης και Βραζιλίας να αποτελούν σημεία-σταθμό για τους κατοίκους της περιοχής.

Επιπλέον, τα Ιλίσια τα είχαν επιλέξει για τόπο κατοικίας τους μεγάλοι καλλιτέχνες, όπως ο Τζένη Καρέζη, Νίκος Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, καθώς και ο ζωγράφος Γιώργος Γουναρόπουλος.

Είτε επιθυμείτε την ολική μεταμόρφωση του σπιτιού σας, είτε πιο μικρές αλλαγές, με την ανακαίνιση σπιτιού στα Ιλίσια θα μπορέσετε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, και θα αποκομίσετε όλα τα οφέλη της.

Εργασίες ανακαίνισης στα Ιλίσια

Οι εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στα Ιλίσια είναι πολλές, με πιο δημοφιλείς τις εξής:

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

Η ολική ανανέωση σπιτιού επιτρέπει την διαμόρφωση του όπως ακριβώς επιθυμείτε, καθώς την ενίσχυση της λειτουργικότητας του. Όποιες και να είναι οι αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε, έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία, ώστε να σας βοηθήσουμε να φέρετε το όραμα σας στην πραγματικότητα, εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να μεταμορφώσει αυτό τον ιδιαίτερο χώρο. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες ανήκουν η αλλαγή του πάγκου, η εγκατάσταση νέων ντουλαπιών, η αλλαγή της υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, καθώς και η τοποθέτηση πλακιδίων κουζίνας.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από έναν σύγχρονο, χαλαρωτικό και λειτουργικό χώρο. Η αντικατάσταση του δαπέδου, η αλλαγή των ειδών υγιεινής, καθώς και η προσθήκη επιπλέον φωτισμού θα δώσουν μια μοντέρνα πνοή στον χώρο.

Εξωτερικοί χώροι

Σε περίπτωση που κάνετε μια βόλτα στα Ιλίσια, θα παρατηρήσετε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, καθώς και πόσο ξεχωριστό είναι το εξωτερικό κομμάτι κάθε χώρου. Με τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων θα μπορέσετε να δώσετε μια ευχάριστη και ανανεωμένη όψη στη βεράντα ή την είσοδο της κατοικίας σας.

Οφέλη ανακαίνισης σπιτιού στα Ιλίσια

Η ανακαίνιση σπιτιού στα Ιλίσια μπορεί να προσφέρει αρκετά οφέλη. Για αρχή, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο σπίτι, το οποίο θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας. Την ίδια στιγμή, αυξάνει την αξία του ακινήτου. Καθώς τα Ιλίσια βρίσκονται κοντά στην Πανεπιστημιούπολη, όπως και σε μεγάλες σχολές, η ενοικίαση τους σε φοιτητές μπορεί να σας αποφέρει κέρδος.

Τι να προσέξετε πριν την έναρξη της ανακαίνισης

Ένα από τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν την έναρξη των εργασιών είναι ο προϋπολογισμός σας. Η εταιρεία ανακαινίσεων θα σας γνωστοποιήσει το συνολικό κόστος των υλικών και των εργασιών, ώστε να ορίσετε έναν συγκεκριμένο υπολογισμό, για να μην ξεφύγετε από αυτόν και το έργο γίνει πιο κοστοβόρο από όσο θα επιθυμούσατε. 

Εξίσου όμως σημαντικό είναι και το σχέδιο της ανακαίνισης. Το σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, τα απαραίτητα υλικά κατασκευής, καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου από τον εργολάβο. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος έχουμε όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να δημιουργήσουμε ένα έργο με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των ανακαινίσεων από το 1923 και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, οι οποίοι συνεχίζουν να μας επιλέγουν για κάθε εργασία ή επισκευή που έχουν ανάγκη. Προσφέρουμε εγγύηση τιμής, λογικές τιμές, ενώ βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, σε κάθε στάδιο των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα Ιλίσια είναι μια περιοχή η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ανακαίνιση κατοικιών. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της περιοχής, καθώς και το πράσινο μπορούν να αποτελέσουν στολίδι για κάθε σπίτι. Στην εταιρεία μας αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com