Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Παλαιό Φάληρο

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον χώρο των ονείρων σας. Ιδιαίτερα στο Παλαιό Φάληρο, υπάρχουν πολλά νεοκλασικά και παλιά κτίρια, τα οποία χρήζουν ανανέωσης. Την ίδια στιγμή, η αύξηση των ανακαινίσεων και η δημιουργία νέων κατοικιών στην περιοχή, δημιουργεί το αίσθημα της ανάγκης για ανανέωση. Εξάλλου, με τη θέα στη θάλασσα, τους καθαρούς δρόμους και το πράσινο, μια ανακαινισμένη κουζίνα θα ενισχύσει την καλή σας ψυχολογία και διάθεση.

Δημοφιλείς εργασίες ανακαίνισης κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο

Σε μια κουζίνα μπορεί να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός εργασιών, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στις πιο δημοφιλείς από αυτές ανήκουν:

Ποια είναι η διάρκεια της ανακαίνισης κουζίνας;

Η διάρκεια της ανακαίνισης κουζίνας δεν είναι συγκεκριμένη. Δηλαδή, οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε μια εβδομάδα ή και σε ένα μήνα. Το διάστημα εξαρτάται από τον αριθμό των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει ο χώρος. Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας με ασφάλεια μέσα σε ένα χρονοδιάγραμμα που θα έχουμε συμφωνήσει εξαρχής.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Οι περιπτώσεις που η ανακαίνιση κουζίνας είναι απαραίτητη είναι αρκετές. Στις πιο συνηθισμένες από αυτές ανήκουν:

Έλλειψη οργάνωσης

Όταν τα ντουλάπια και τα ράφια δεν είναι εξυπηρετικά, ή ο πάγκος είναι μικρός, δε θα μπορείτε να τοποθετήσετε και να οργανώσετε τα σκεύη σας σωστά και όπως σας βολεύουν. Το αποτέλεσμα θα είναι να επικρατεί διαρκώς ένας πανικός στην κουζίνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανακαίνιση είναι απαραίτητη.

Έλλειψη χώρου

Εξίσου όμως πιθανό είναι να έχουν αλλάξει οι ανάγκες σας, όπως για παράδειγμα να έχουν αυξηθεί τα μέλη της οικογένειας, ή να ασχολείστε με την κουζίνα περισσότερο και να έχετε ανάγκη για μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Εργασίες όπως η αντικατάσταση ντουλαπιών ή των πάγκων της κουζίνας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον επιθυμητό για εσάς χώρο.

Λόγοι ασφαλείας

Πολλά από τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο σπίτι πραγματοποιούνται στην κουζίνα. Τα πλακάκια στο δάπεδο μπορεί να γλιστράνε. Ή, οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις να μη λειτουργούν σωστά και να βραχυκυκλώνουν, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σας. Η αντικατάσταση τους είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο

Η ανακαίνιση της κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο αποτελεί μια έξυπνη επένδυση. Η αξία των ακινήτων αυξάνεται συνεχώς, σε όσους ανανεώνουν τους χώρους τους. Ακόμη και μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιπλέον, μέσα από τις εργασίες της ανακαίνισης θα μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν χώρο με βάση το προσωπικό σας γούστο. Μια ανανεωμένη κουζίνα σε συνδυασμό με τη θέα στη θάλασσα και το όμορφο περιβάλλον του Φαλήρου θα σας δώσουν μεγάλη έμπνευση για μαγειρική.

Τι να προσέξετε στην ανακαίνιση κουζίνας

Πριν, ή και κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε, όπως:

Διαρρύθμιση του χώρου

Ο τρόπος που θα δημιουργεί η διαρρύθμιση του χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις που ο χώρος είναι περιορισμένος, καλύτερες λύσεις είναι η κουζίνα με έναν τοίχο ή η κουζίνα σε σχήμα U.

Επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων

Το λευκό ή το μπεζ θεωρούνται από τα πιο κλασικά χρώματα για την κουζίνα. Χαρίζουν φως σε έναν χώρο, ενώ συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, το μπλε και το πράσινο είναι ιδανικές επιλογές.

Κατάλληλος φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε μια κουζίνα, τόσο για πρακτικούς λόγους, όσο και για την αποφυγή ατυχημάτων. Η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια είναι μια εύκολη και πρακτική λύση, όπως και τα εξωτερικά σποτ ή ταινίες φωτισμού.

Τοποθέτηση ανοιχτών ραφιών

Εκτός από τα ντουλάπια, ιδιαίτερα λειτουργική λύση είναι τα ανοιχτά ράφια, διότι έχουν μεγάλη χωρητικότητα, ενώ την ίδια στιγμή αναβαθμίζουν την αισθητική ενός χώρου.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες τους. Οι έμπειροι ειδικοί της Κοντολούκας Νεκτάριος βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της εργασίας της ανακαίνισης και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου, εντός του προϋπολογισμού. Καθώς η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την εμπειρία και την αξιοπιστία της στον χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών, δεσμευόμαστε για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση της κουζίνας σας στο Παλαιό Φάληρο. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε διαθέσιμο για την επίλυση όλων σας των αποριών και για να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να μετατρέψετε την κουζίνα σας στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com