Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Παγκράτι

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Παγκράτι είναι μια μεγάλη επένδυση για το σπίτι σας καθώς θεωρείται από πολλούς ως η περιοχή των γραμμάτων και των τεχνών. Ο μεγάλος αριθμός καταστημάτων και καφέ και η εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας κάνει το Παγκράτι εξαιρετικά δημοφιλές σε πολλούς ενοικιαστές ή αγοραστές κατοικιών. Είτε επιθυμείτε μικρές, είτε μεγάλες αλλαγές στον χώρο της κουζίνας, το Παγκράτι είναι κατάλληλη περιοχή για να τις πραγματοποιήσετε. Τα οφέλη που θα προκύψουν είναι αρκετά, και η ανακαίνιση μπορεί να μετατραπεί σε μια αρκετά χρήσιμη επένδυση.

Εργασίες που πραγματοποιούνται στην ανακαίνιση κουζίνας στο Παγκράτι

Κατά την ανακαίνιση κουζίνας, πραγματοποιούνται αρκετές εργασίες, οι οποίες μπορούν να διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες ανήκουν:

Διάρκεια ανακαίνισης κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια. Οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν είτε σε λίγες ημέρες, είτε σε έναν μήνα. Το διάστημα αυτό εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος των εργασιών που πρόκειται να γίνουν. Στην εταιρεία μας, βασικός μας στόχος είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πραγματοποιείται η ανακαίνιση κουζίνας, με πιο δημοφιλείς του εξής:

Κακή οργάνωση του χώρου

Σε περίπτωση που στον χώρο της κουζίνας η διαρρύθμιση δεν είναι καλή, είναι δύσκολη η οργάνωση των αντικειμένων σας με βολικό τρόπο. Έτσι, η κουζίνα σας βρίσκεται διαρκώς σε ακαταστασία. Η ανακαίνιση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον χώρο και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.

Λίγοι αποθηκευτικοί χώροι

Εξίσου όμως πιθανό είναι να υπάρχει ανάγκη για περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Εργασίες όπως η τοποθέτηση ντουλαπιών ή μεγαλύτερου πάγκου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το περιβάλλον που έχετε ανάγκη.

Δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος

Στην κουζίνα έχει διαπιστωθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων. Για παράδειγμα, το δάπεδο μπορεί να έχει φθορές ή να γλιστράει. Είναι αρκετά όμως πιθανό οι ηλεκτρικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις να μην λειτουργούν και να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σας. Παρατηρούμε λοιπόν πως η επισκευή των σημείων αυτών είναι σημαντική

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στο Παγκράτι

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Παγκράτι παρουσιάζει πολλά οφέλη. Η διαρκής αύξηση της αξίας των ακινήτων στην περιοχή σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν χαρίζει υψηλή κερδοφορία για τις περιπτώσεις ενοικίασης ή πώλησης. Την ίδια στιγμή, ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ο καλλιτεχνικός χαρακτήρας του Παγκρατίου, σε συνδυασμό με μια ανανεωμένη κουζίνα θα ανεβάσει τη διάθεση σας και θα σας δώσει τα απαραίτητα κίνητρα για να δημιουργήσετε πρωτότυπες συνταγές.

Τι να προσέξετε στην ανακαίνιση κουζίνας

Όπως συμβαίνει στην ανακαίνιση μπάνιου, έτσι και στην ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε, όπως:

Διαρρύθμιση

Αξιοποιήστε κάθε σημείο της διαρρύθμισης του χώρου και δημιουργήστε ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον. Σε περίπτωση που έχετε μεγάλο χώρο, μια κουζίνα με νησίδα θα δημιουργήσει ένα άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον.

Ενίσχυση του φωτισμού

Ο καλός φωτισμός μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στο εύκολο μαγείρεμα, αλλά και στην αποφυγή των ατυχημάτων. Μερικές λύσεις που θα ενισχύσουν τη λειτουργικότητα του χώρου είναι η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια, τα εξωτερικά σποτ, ή οι ταινίες φωτισμού.

Επιλογή σωστής χρωματικής παλέτας

Η επιλογή της χρωματικής παλέτας μπορεί να επηρεάσει το πώς θα δείχνει ο χώρος σας. Θερμές αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το καφέ θα κάνουν την κουζίνα σας να μοιάζει πιο φωτεινή. Από την άλλη όμως, μια έντονη επιλογή όπως το μπλε ή το πράσινο θα δώσουν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποσπάσετε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Ένας βασικός κανόνας που έχουμε στην Κοντολούκας Νεκτάριος είναι να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας, με βάση τις ανάγκες τους. Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου της ανακαίνισης, και φροντίζουμε να παραδίδουμε το έργο μέσα στον προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας στο Παγκράτι. Το έμπειρο προσωπικό μας θα λύσει τις απορίες σας και θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να μετατραπεί η κουζίνα στο περιβάλλον που ονειρεύεστε.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com