Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Νεάπολη

Η ανακαίνιση κουζίνας στη Νεάπολη είναι ένας τρόπος για να εντάξετε το προσωπικό σας στυλ στον ιδιαίτερο αυτό χώρο του σπιτιού. Παρά την τοποθεσία της, η Νεάπολη διαθέτει πλούσιο το φυσικό της στοιχείο, το οποίο την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Την ίδια στιγμή, έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες προσωπικότητες της σύγχρονης διανόησης. Εξίσου σημαντική είναι και η πολυμορφικότητα της περιοχής, η οποία ενισχύει την ελεύθερη έκφραση και τις νέες ιδέες.

Καθώς η περιοχή έχει μακρόχρονη ιστορία, δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή στην κουζίνα να εμφανιστούν σημάδια φθοράς και βλάβες, για τις οποίες υπάρχει ανάγκη για επισκευή.

Τι περιλαμβάνει η ανακαίνιση κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών, η οποία όμως διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και έχει άμεση σχέση με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στις πιο δημοφιλείς από αυτές περιλαμβάνονται:

Πόσο διαρκεί η ανακαίνιση κουζίνας;

Γενικότερα, η ανακαίνιση κουζίνας δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια. Δηλαδή, σε ορισμένες περιπτώσεις οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε λίγες μόνο ημέρες, ενώ σε άλλες σε έναν μήνα. Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε για την ασφαλή ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια, εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου.

Σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που η ανακαίνιση του χώρου αυτού είναι απαραίτητη, όπως:

Κακή διαρρύθμιση και οργάνωση του χώρου

Όταν ο χώρος της κουζίνας δεν είναι άνετος, δυσκολευόμαστε να τακτοποιήσουμε τα σκεύη με τρόπο που να βρίσκουμε βολικό. Έτσι, στην κουζίνα επικρατεί ένα μόνιμο χάος. Μέσα από τις εργασίες της ανακαίνισης θα μπορέσετε να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.

Έλλειψη χώρου

Εξίσου όμως πιθανό είναι να έχετε ανάγκη για περισσότερο χώρο σε σχέση με το παρελθόν. Για παράδειγμα, μπορεί να μεγάλωσε η οικογένεια σας, ή να περνάτε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα, και να έχετε ανάγκη από αλλαγή στη διαρρύθμιση ή περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εργασίες όπως η τοποθέτηση νέων ντουλαπιών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το περιβάλλον που έχετε ανάγκη.

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στη Νεάπολη

Με την ανακαίνιση της κουζίνας στην Νεάπολη πρόκειται να προχωρήσετε σε μια επένδυση. Το αίσθημα της ελευθερίας της έκφρασης που επικρατεί στην περιοχή, η εύκολη πρόσβαση στο πράσινο και η αύξηση της αξίας των ακινήτων σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν μπορεί να χαρίσει μεγάλο κέρδος σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης. Την ίδια στιγμή, μπορείτε να  διαμορφώσετε τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της Νεάπολης, σε συνδυασμό με μια ανανεωμένη κουζίνα θα σας δώσει την έμπνευση που έχετε ανάγκη για να δημιουργήσετε νόστιμες συνταγές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τι να προσέξετε κατά την ανακαίνιση κουζίνας

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχουν μερικοί παράγοντες, τους οποίους θα πρέπει να προσέξετε, όπως:

Διαρρύθμιση του χώρου

Σε περίπτωση που αξιοποιήσετε με έξυπνο τρόπο την διαρρύθμιση του χώρου, θα δημιουργήσετε μια άνετη και λειτουργική κουζίνα. Για παράδειγμα, αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μια λύση είναι η κουζίνα σε σχήμα U.

Φωτισμός

Για το εύκολο μαγείρεμα, καθώς και την αποφυγή ατυχημάτων, είναι σημαντικός ο σωστός φωτισμός. Κομψές και πρακτικές λύσεις αποτελούν η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια, τα εξωτερικά σποτ ή οι ταινίες φωτισμού.

Επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων

Η επιλογή των χρωμάτων μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την όψη του χώρου. Κλασικά και ζεστά χρώματα, όπως το μπεζ, το καφέ και το λευκό δίνουν μια πιο φωτεινή όψη στην κουζίνα. Από την άλλη, έντονα χρώματα, όπως το μπλε ή το κίτρινο δημιουργούν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποσπάσετε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος λειτουργούμε με βασικό γνώμονα να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας με βάση τις ανάγκες τους. Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου της ανακαίνισης και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση και παράδοση της νέας κουζίνας εντός του χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού που έχει οριστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας στη Νεάπολη. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας για να λύσει όλες τις απορίες σας και να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να μετατρέψετε την κουζίνα στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com