Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Κολωνάκι

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Κολωνάκι είναι μια ευκαιρία για να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ στον ιδιαίτερο αυτό χώρο του σπιτιού. Η περιοχή ξεκίνησε να χτίζεται το 1860 και αφού χτίστηκαν τα Ανάκτορα του Όθωνα (η σημερινή Βουλή), ξεκίνησε να αποκτά την σημερινή της αίγλη. Κτίρια κλασικά, σύγχρονες κατοικίες με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία και διακοσμητικό ύφος δίνουν έμπνευση για αλλαγές στο εσωτερικό του σπιτιού.

Καθώς η περιοχή είναι παλιά, και έχει μεγάλη ιστορία, δεν είναι απίθανο στην κουζίνα να εμφανιστούν σημάδια φθοράς και βλάβες, για τις οποίες η ανάγκη για επισκευή είναι άμεση.

Υπηρεσίες ανακαίνισης κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει μια μεγάλη σειρά εργασιών, η οποία διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και εξαρτάται από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες ανήκουν:

Ποια είναι η διάρκεια της ανακαίνισης κουζίνας;

Μια ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, αλλά και σε ένα μήνα. Το διάστημα εξαρτάται από το είδος των εργασιών και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος φροντίζουμε για την ασφαλή ολοκλήρωση και παράδοση του έργου με ασφάλεια, εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

Πότε είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η ανακαίνιση κουζίνας είναι απαραίτητη, όπως:

Έλλειψη οργάνωσης

Όταν δεν βρίσκετε άνετο έναν χώρο, δεν θα μπορείτε να οργανώσετε τα σκεύη και τα αντικείμενα σας με τρόπο που να σας βολεύει. Το αποτέλεσμα; Στην κουζίνα θα επικρατεί μόνιμα ένας πανικός. Η ανακαίνιση θα σας βοηθήσει να οργανώσετε εκ νέου τον χώρο σας, και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.

Έλλειψη χώρου

Εξίσου πιθανό όμως είναι να έχετε ανάγκη για περισσότερο χώρο σε σχέση με το παρελθόν. Για παράδειγμα, μπορεί η οικογένεια σας να έχουν μεγαλώσει, ή να περνάτε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα και να έχετε ανάγκη για μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Εργασίες όπως η αντικατάσταση των ντουλαπιών ή των πάγκων της κουζίνας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον χώρο που έχετε ανάγκη.

Ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια

Τα περισσότερα ατυχήματα σε ένα σπίτι πραγματοποιούνται στην κουζίνα. Για παράδειγμα, τα πλακάκια μπορεί να είναι γλιστερά. Εξίσου πιθανό είναι να μην λειτουργούν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σωστά, και να επηρεάζουν την ασφάλεια σας. Η επισκευή των σημείων που μπορούν να εμφανίσουν κίνδυνο είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στο Κολωνάκι

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Κολωνάκι είναι μια επένδυση. Η αριστοκρατικότητα της περιοχής και η διαρκής αύξηση των ακινήτων σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν, μπορεί να χαρίσει μεγάλο κέρδος σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου. Ακόμη, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν χώρο με βάση το προσωπικό σας γούστο. Ο νεοκλασικός χαρακτήρας του Κολωνακίου, σε συνδυασμό με μια ανανεωμένη κουζίνα θα σας δώσει την έμπνευση που αναζητάτε για μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές.

Τι να προσέξετε στην ανακαίνιση κουζίνας

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, όπως:

Διαρρύθμιση του χώρου

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, όπως:

Σωστός φωτισμός

Για το εύκολο μαγείρεμα, αλλά και για την αποφυγή ατυχημάτων, είναι σημαντικός ο σωστός φωτισμός. Η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια, τα εξωτερικά σποτ ή οι ταινίες φωτισμού είναι κομψές και πρακτικές λύσεις.

Επιλογή σωστών χρωμάτων

Τα χρώματα είναι εξίσου όμως σημαντικά. Κλασικές επιλογές όπως το μπεζ ή το λευκό θα ενισχύσουν την φωτεινότητα του χώρου. Από την άλλη, έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το κίτρινο χαρίζουν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα, που θα αφήσει άφωνους τους καλεσμένους σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας με βάση τις ανάγκες τους. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου της ανακαίνισης και εξασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου εντός του προϋπολογισμού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας στο Κολωνάκι. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για την επίλυση όλων των αποριών σας, και την παροχή των κατάλληλων συμβουλών, ώστε να μετατρέψετε την κουζίνα στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com