Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Γκύζη

Καθώς αποτελεί μια από τις περιοχές της Αθήνας που έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες περιόδους της ιστορίας, η ανακαίνιση κουζίνας στο Γκύζη αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία. Το όνομα της περιοχής έχει συνδεθεί με τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Νικόλαο Γύζη. Η κεντρική της τοποθεσία, η εύκολη πρόσβαση και ο μεγάλος αριθμός πλατειών την καθιστούν πόλο έλξης πολλών επισκεπτών.

Καθώς η ιστορία της περιοχής είναι πολυετής, δεν είναι απίθανο στην κουζίνα κάποια στιγμή να παρουσιαστούν σημάδια φθοράς, στα οποία η ανάγκη για επισκευή είναι μεγάλη.

Τι εργασίες πραγματοποιούνται στην ανακαίνιση κουζίνας;

Κατά την ανακαίνιση κουζίνας πραγματοποιείται μια σειρά εργασιών, η οποία μπορεί να διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες είναι:

Ποια είναι η διάρκεια της ανακαίνισης κουζίνας;

Το διάστημα της ανακαίνισης κουζίνας δεν είναι συγκεκριμένο. Το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόνο ημέρες, ή ακόμη και σε έναν μήνα. Το διάστημα εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε το έργο να ολοκληρωθεί με ασφάλεια, εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί.

Πότε είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Η ανακαίνιση κουζίνας πραγματοποιείται για πολλούς λόγους. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

Κακή οργάνωση του χώρου

Όταν στον χώρο της κουζίνας δεν υπάρχει καλή διαρρύθμιση, δυσκολευόμαστε να τακτοποιήσουμε τα αντικείμενα μας με τρόπο που να μας βολεύει. Το αποτέλεσμα είναι η κουζίνα να είναι διαρκώς ακατάστατη. Μέσα από την ανακαίνιση θα μπορέσετε να αλλάξετε τον χώρο και να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.

Έλλειψη αποθηκευτικών χώρων

Είναι όμως εξαιρετικά πιθανό να έχετε ανάγκη από περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους σε σχέση με το παρελθόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η τοποθέτηση νέων ντουλαπιών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το περιβάλλον που έχετε ανάγκη.

Δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σε ένα σπίτι πραγματοποιείται στην κουζίνα. Για παράδειγμα, το δάπεδο μπορεί να γλιστράει. Εξίσου όμως πιθανό είναι να μην λειτουργούν οι ηλεκτρικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις σωστά, και να επηρεάζουν την ασφάλεια σας. Η επισκευή των σημείων που είναι πιθανό να εμφανίσουν κίνδυνο είναι σημαντική.

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στο Γκύζη

Η ανακαίνιση κουζίνας στο Γκύζη προσφέρει πολλά οφέλη. Η διαρκής αύξηση των ακινήτων στην περιοχή σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν μπορεί να χαρίσει μεγάλο κέρδος σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Ο καλλιτεχνικός χαρακτήρας που έχει το Γκύζη, σε συνδυασμό με μια ανανεωμένη κουζίνα θα σας δώσει την έμπνευση που έχετε ανάγκη για να δημιουργήσετε νόστιμες συνταγές για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Τι να προσέξετε κατά την ανακαίνιση κουζίνας

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχουν μερικά στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση, όπως:

Διαρρύθμιση του χώρου

Αξιοποιήστε με έξυπνο τρόπο τη διαρρύθμιση του χώρου για να δημιουργήσετε μια άνετη και λειτουργική ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, αν ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος, μια κουζίνα σε σχήμα U θα σας δώσει την άνεση που έχετε ανάγκη.

Ενίσχυση του φωτισμού

Για εύκολο μαγείρεμα, αλλά και για να αποφύγετε ατυχήματα, είναι σημαντικό να έχετε τον κατάλληλο φωτισμό. Λειτουργικές λύσεις είναι η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια, τα εξωτερικά σποτ ή οι ταινίες φωτισμού.

Επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων

Η επιλογή των χρωμάτων επηρεάζει το πώς δείχνει ένας χώρος. Οι ζεστές αποχρώσεις όπως το μπεζ και το καφέ ενισχύουν την φωτεινότητα σε μια κουζίνα. Τα έντονα όμως χρώματα, όπως το μπλε ή το πράσινο θα δώσουν μια μοντέρνα όψη στον χώρο, με την οποία θα λάβετε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος έχουμε έναν βασικό κανόνα: να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Στην εταιρεία μας βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου της ανακαίνισης, και φροντίζουμε για την ολοκλήρωση και παράδοση της κουζίνας εντός του προϋπολογισμού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας στο Γκύζη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα λύσει όλες σας τις απορίες και θα δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, για να μετατρέψετε την κουζίνα σας στον χώρο που ονειρεύεστε.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com