Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας Αμπελόκηποι

Η ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους είναι μια αρκετά σημαντική επένδυση για κάθε σπίτι που βρίσκεται σε αυτή την περιοχή. Η ιστορία των Αμπελοκήπων πηγαίνει αρκετά πίσω, στο 1881, όπου περνούν πολλοί δρόμοι, όπως για παράδειγμα η λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Κηφισίας, η Βασ. Σοφίας και η Μεσογείων. Εξίσου εύκολη είναι και η πρόσβαση με τα Μέσα Μεταφοράς, διότι περνάει η γραμμή 3 του μετρό και ένας μεγάλος αριθμός γραμμών λεωφορείων.

Καθώς η περιοχή έχει παλαιότερες κατοικίες, οι οποίες εμφανίζουν φθορά στην κουζίνα, η ανάγκη για επισκευές είναι άμεση.

Εργασίες ανακαίνισης κουζίνας στους Αμπελόκηπους

Η ανακαίνιση κουζίνας περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών, η οποία είναι διαφορετική για κάθε περίπτωση, διότι  η σειρά αυτή εξαρτάται από τις ανάγκες του χώρου και τον προϋπολογισμό σας. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες περιλαμβάνονται:

Πόσο διαρκεί η ανακαίνιση κουζίνας;

Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες, αλλά και σε έναν μήνα. Το διάστημα αυτό εξαρτάται από το είδος των εργασιών και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο χώρος. Στην εταιρεία μας, φροντίζουμε για την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου με ασφάλεια, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει.

Πότε είναι απαραίτητη η ανακαίνιση κουζίνας;

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ανακαίνιση κουζίνας, όπως:

Έλλειψη αποθηκευτικών χώρων

Είναι αρκετά πιθανό κάποια στιγμή στην κουζίνα σας να χρειαστείτε περισσότερο χώρο σε σχέση με το παρελθόν. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει μεγαλώσει η οικογένεια σας, ή να ασχολείστε περισσότερο με την μαγειρική και να χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό της κουζίνας. Εργασίες όπως η αλλαγή των ντουλαπιών ή η τοποθέτηση μεγαλύτερου πάγκου θα σας εξασφαλίσει την άνεση που έχετε ανάγκη.

Φθορές στην κουζίνα

Πολλά από τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο σπίτι πραγματοποιούνται στην κουζίνα. Για παράδειγμα, τα πλακάκια μπορεί να έχουν ρωγμές ή να γλιστράνε. Εξίσου όμως πιθανό είναι να μην λειτουργούν σωστά οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σας. Η επισκευή αυτών των “επικίνδυνων” σημείων της κουζίνας είναι αρκετά σημαντική.

Οφέλη ανακαίνισης κουζίνας στους Αμπελόκηπους

Η ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους είναι για εσάς μια επένδυση. Οι διαρκείς επενδύσεις στην περιοχή και η αύξηση της αξίας των ακινήτων σε όσους φροντίζουν να τα ανανεώσουν προσφέρει κέρδος σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης. Ακόμη, μια ανανεωμένη κουζίνα θα σας δώσει την έμπνευση για να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα.

Τι να προσέξετε στην ανακαίνιση κουζίνας

Όμως, υπάρχουν μερικά σημεία, τα οποία αξίζει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, όπως:

Φωτισμός του χώρου

Ο σωστός φωτισμός είναι σημαντικός, όχι μόνο για να γίνει εύκολο το μαγείρεμα, αλλά και για την αποφυγή ατυχημάτων. Η τοποθέτηση φωτισμού κάτω από τα ντουλάπια, οι ταινίες φωτισμού και τα εξωτερικά σποτ είναι κομψές και πρακτικές λύσεις.

Επιλογή των σωστών χρωμάτων

Τα χρώματα όμως είναι αρκετά σημαντικά. Το μπεζ, το λευκό και γενικότερα οι πιο θερμές και ζεστές αποχρώσεις συμβάλλουν στον καλό φωτισμό του χώρου. Από την άλλη, οι έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το κίτρινο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια καλαίσθητη και πρωτότυπη κουζίνα, η οποία θα αφήσει άφωνους τους καλεσμένους σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου της ανακαίνισης, ενώ εξασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση της κουζίνας σας, εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους. Το προσωπικό μας είναι πάντοτε διαθέσιμο για να επιλύσει όλες σας τις απορίες και να σας δώσει όλες τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να μετατρέψετε την κουζίνα στον χώρο των ονείρων σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com