Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Καλλιθέα

Η Καλλιθέα είναι μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας και για αυτό πολλά σπίτια χρήζουν ανακαίνισης. Θεωρείται ιδανική περιοχή για αγορά και ανακαίνιση σπιτιού, καθώς βρίσκεται σε βολική τοποθεσία και η πλούσια ιστορία της σε συνδυασμό με την ποικιλόμορφη αρχιτεκτονική αναδεικνύουν την ανακαίνιση μοντέρνων αλλά και παραδοσιακών κατοικιών. Ακόμα και αν απλώς θέλετε να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση ή να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας, είτε απλά να βάλετε το προσωπικό σας γούστο στο σπίτι που επενδύσατε, η Καλλιθέα είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές για να το κάνετε. Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς μία λίστα από οφέλη που προκύπτουν όταν κάνετε ανακαίνιση σπιτιού στην Καλλιθέα, καθώς και προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε αν επιχειρήσετε να το κάνετε μόνοι σας χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία.

Εργασίες ανακαίνισης στην Καλλιθέα

Μερικές από τις πιο δημοφιλής εργασίες ανακαίνισης στην Καλλιθέα, είναι η ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, υπνοδωματίου και εξωτερικών χώρων. Τα δάπεδα και ο φωτισμός είναι επίσης εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν, ειδικά σε σπίτια με χαμηλή ενεργειακή απόδοση. Η κουζίνα και το μπάνιο, είναι από τους πιο πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού, επομένως η ανακαίνιση τους είναι μονόδρομος ειδικά όταν υπάρχουν συχνές ζημιές και μικρές βλάβες που πρέπει να διορθωθούν. Η αλλαγή των δαπέδων, μπορεί να σας ωφελήσει σε σχέση με την ενεργειακή απόδοση του οικήματος, όπως επίσης και οι αλλαγές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Οφέλη ανακαίνισης σπιτιού στην Καλλιθέα

Μπορούν να προκύψουν πολλά οφέλη όταν ανακαινίζετε ένα σπίτι στην Καλλιθέα. Ένα από αυτά είναι και η ευκαιρία που σας δίνετε να φτιάξετε από την αρχή το σπίτι των ονείρων σας ακριβώς έτσι όπως σας αρέσει. Το πιο σημαντικό που κοιτάνε πολλοί όταν ανακαινίζουν τα σπίτια τους, είναι η αξία του ακινήτου που καθώς βελτιώνεται μέσω της ανακαίνισης σπιτιών, αυξάνεται και μπορεί η μεταπώληση να είναι πιο κερδοφόρα. Ένα ακόμη σημαντικό όφελος είναι και η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου. Τα σύγχρονα ανακαινισμένα σπίτια στην Καλλιθέα, προσφέρουν άνεση και λειτουργίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Τέλος, ανακαινίζοντας το σπίτι σας, σας δίνετε η ευκαιρία να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο και να δημιουργήσετε ένα μοναδικά φτιαγμένο όμορφο χώρο, που θα αισθάνεστε πραγματικά άνετα και ασφαλής. 

Προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε

Εκτός από τα πολλά καλά οφέλη, υπάρχουν και μερικές προκλήσεις που μπορεί να συναντήσετε σε μία ανακαίνιση σπιτιού στην Καλλιθέα. Για παράδειγμα, τα πολύ παλιά οικήματα μπορεί να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις εργασιών ως προς την ανακαίνιση και να είναι απαραίτητος ο επαγγελματικός εξοπλισμός, προκειμένου να γίνουν σωστά και με ασφάλεια. Οι άδειες και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν πριν από μία ανακαίνιση μπορεί να είναι χρονοβόρα και να δημιουργούν άγχος στους ιδιοκτήτες. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, φροντίζουμε εμείς ώστε να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες και το έργο να εξελιχθεί με ασφάλεια ώστε να παραδοθεί εντός του συμφωνημένου χρονικού ορίου. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαινίσεις και φροντίζει για όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Κάθε έργο παραδίδεται ολοκληρωμένο και εντός προϋπολογισμού και χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ανακαίνιση σπιτιού στην Καλλιθέα, μπορεί να κρύβει ορισμένες προκλήσεις που με σωστή καθοδήγηση και έμπειρο προσωπικό μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε όταν ανακαινίζετε την οικία σας είναι πολλά και σημαντικά. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, σας παρέχουμε μοναδικές λύσεις ανακαίνισης σπιτιών, βασισμένες στις ανάγκες σας αλλά και στον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com