Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Γιατί πρέπει να ανανεώσετε την κουζίνα σας;

27 Μαρτίου, 2023

Facebook
Twitter

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με μια φρέσκια και μοντέρνα ανακαίνιση κουζίνας, και μερικοί από αυτούς είναι οι ακόλουθοι: Αυξάνεται η μεταπωλητική αξία του ακινήτου σας Βελτιώνεται και διευκολύνεται η λειτουργικότητά της Αναβαθμίζεται το στιλ και η εμφάνισή της Προσαρμόζεται στις τρέχουσες ανάγκες και προτιμήσεις σας Επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Η μοναδική προσέγγιση της εταιρείας Νεκτάριος Κοντολούκας στην ανακαίνιση κουζίνας θα την μετατρέψει σε έναν εκπληκτικό, λειτουργικό χώρο, τον οποίο θα λατρεύετε και θα ανυπομονείτε να επιστρέφετε στο σπίτι. Η διαδικασία ξεκινά με το όραμά σας και συγχωνεύεται με την τεχνογνωσία και την ανώτερη δεξιοτεχνία των εργολάβων μας. Το αποτέλεσμα θα είναι η ενσάρκωση των ονείρων σας.

Βασιστείτε στην αφοσιωμένη ομάδα μας, τη βελτιωμένη διαδικασία και την εξειδίκευσή μας για μια όμορφη ανακαίνιση κουζίνας και μια απολαυστική εμπειρία.

Πολλοί μας ρωτάνε πόσο συχνά θα πρέπει να ανακαινίζουν την κουζίνα τους. Αν και δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση, οι ιδιοκτήτες σπιτιών γενικά στοχεύουν στο να πραγματοποιούν μια ανακαίνιση κάθε 10 έως 15 χρόνια. Επειδή αυτός ο χώρος του σπιτιού χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση, μπορεί να υποστεί και μεγαλύτερη φθορά. Επίσης, τα στιλ διακόσμησης αλλάζουν γρήγορα και το ίδιο συμβαίνει και με τις καθημερινές ανάγκες σας, οπότε μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση πολύ σύντομα μετά την τελευταία. Είναι, λοιπόν, ένα καθαρά υποκειμενικό θέμα που σχετίζεται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους περισσότερους ιδιοκτήτες είναι πόσος χρόνος χρειάζεται για μια πλήρη ανακαίνιση κουζίνας. Η διάρκεια του έργου σας εξαρτάται από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του, όπως η πολυπλοκότητα της εργασίας και τα τετραγωνικά του χώρου. Συνολικά και ως μια γενικότερη εκτίμηση, μπορεί να χρειαστούν από έξι έως οκτώ εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ωστόσο, μπορεί επίσης να διαρκέσει σημαντικά λιγότερο, ειδικά εάν εκτελείται μια μικρής κλίμακας ανακαίνιση. Με τους έμπειρους εργολάβους μας για την ανακαίνιση κουζίνας, μπορείτε να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό διάστημα, χωρίς όμως να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα του έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου σας, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος του έργου.

Όσον αφορά στο κόστος της ανακατασκευής σας, θα ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως: Το μέγεθος του χώρου Τα υλικά που επιλέγετε Το εύρος των εργασιών που εμπλέκονται.

Επικοινωνώντας μαζί μας και συζητώντας τις ιδέες σας για το έργο, θα κατανοήσουμε καλύτερα τι χρειάζεστε.

Στη συνέχεια, θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια εκτίμηση τιμής, διασφαλίζοντας πάντοτε ότι ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Στην εταιρεία Νεκτάριος Κοντολούκας θα βρείτε την καλύτερα προσαρμοσμένη και οικονομική επιλογή για να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας. Η νέα κουζίνα και ο σχεδιασμός σας αφορούν εσάς, την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Αν μπορείτε να την ονειρευτείτε, μπορούμε να την κάνουμε για εσάς! Προσφέρουμε εκατοντάδες χρώματα και επιλογές στιλ διακόσμησης. Οι ειδικοί μας στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την κουζίνα των ονείρων σας.

Διαμορφώνουμε το σχέδιο της νέας σας κουζίνας με πρακτικά και ποιοτικά υλικά όπως: Προσαρμοσμένα σχέδια φωτισμού Πλακάκια δαπέδου σε ποικιλία υλικών και χρωμάτων Εύχρηστη αποθήκευση, που ταιριάζει στις ανάγκες σας Ενσωματωμένες δυνατότητες προσβασιμότητας Λύσεις υψηλής αισθητικής.

Βασιστείτε στην αποδεδειγμένη διαδικασία αναδιαμόρφωσης κουζίνας από την εταιρεία μας και επωφεληθείτε από την εμπειρία και την τεχνική μας: Δια βίου εγγύηση και υποστήριξη πελατών Μοναδικές προσαρμοσμένες λύσεις Κορυφαίες βαθμολογίες και κριτικές 100% Δωρεάν διαβουλεύσεις σχεδιασμού.

Απολαύστε τα οφέλη της ανακαίνισης κουζίνας που σας προσφέρουμε: Εγγύηση Ανθεκτικές λύσεις μεγάλης διάρκειας για μια ποικιλία συγκεκριμένων αναγκών. Τα σχέδιά μας αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, χάρη στην ακριβή κατασκευή και τα στιβαρά και ποιοτικά υλικά μας, που είναι, επίσης, είναι εντελώς απαλλαγμένα από τοξίνες και αβλαβή για την υγεία της οικογένειάς σας Αξεσουάρ κουζίνας και προσαρμοσμένα ντουλάπια που κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι αξιόπιστα και εξαιρετικά λειτουργικά προϊόντα Ποικιλία χρωμάτων και στιλ ντουλαπιών

Η ανακαινισμένη σας κουζίνα θα ανταποκρίνεται ακριβώς και πλήρως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Οι σχεδιαστές μας θα είναι δίπλα σας να σας ακούσουν και τα σχέδιά τους θα βασιστούν στη μοναδική σας συμβολή.

Η εταιρεία Νεκτάριος Κοντολούκας είναι ένα γνωστό όνομα στον τομέα της αναδιαμόρφωσης κουζίνας από το 1923 και αποτελούμε πλέον την τρίτη γενιά που ασχολείται με επισκευές και ανακαινίσεις χώρων. Με αμέτρητα επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό μας, είμαστε οι κατάλληλοι ανάδοχοι για όλες τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε και να συνεχίζετε κανονικά την καθημερινότητά σας όσο η ομάδα μας θα εργάζεται για το έργο σας. Χάρη στην σχολαστική δεξιοτεχνία, την τεράστια γνώση και τα υλικά υψηλής ποιότητας, η κουζίνα σας θα μεταμορφωθεί όμορφα και καθαρά, χωρίς να χρειαστεί κανένας κόπος από εσάς. Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 981 1160 ή στο 6944 635995 ή στείλτε μας email στο kontoloukas.n@gmail.com για να ξεκινήσετε.