Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Πλεονεκτήματα Ανακαίνισης Σπιτίου!

20 Απριλίου, 2023

Facebook
Twitter

Αξίζει η ανακαίνιση ενός σπιτιού; Τα πλεονεκτήματά της εσωτερικό ανακαίνισης σπιτιού        

Η τρέχουσα μορφή του σπιτιού σας έχει σταματήσει να είναι λειτουργική για εσάς; Ίσως η οικογένειά σας έχει αυξηθεί ή η παλιά κουζίνα να θέλει ένα φρεσκάρισμα και να κάποιες αλλαγές για να γίνει πιο πρακτική. Ίσως ακόμη και να σκέφτεστε να πουλήσετε το παλιό σας σπίτι; Γιατί, λοιπόν, να μην ανακαινίσετε το σπίτι σας;
Μερικά από τα πλεονεκτήματα της ανακαίνισης του σπιτιού σας περιλαμβάνουν εκτός από μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του χώρου και την αύξηση της αξίας μεταπώλησης του σπιτιού σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μια ανακαίνιση σπιτιού και παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα κορυφαία πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται να κάνετε ολόκληρη μετακόμιση αν το σπίτι δεν είναι πια λειτουργικό για εσάς
Θέλετε πραγματικά να ξεριζώσετε τη ζωή σας και να μετακομίσετε κάπου αλλού, αν και αγαπάτε τη γειτονιά που ζείτε; Η μετακόμιση θεωρείται ένα από τα πιο αγχωτικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου. Εκτός από την ταλαιπωρία και το κόστος της ίδιας της μετακόμισης, άλλοι παράγοντες όπως η έξοδος από μια οικεία περιοχή και η πιθανότητα τα παιδιά σας να αλλάξουν σχολείο και να φύγουν από τους φίλους τους είναι όλοι επιβαρυντικοί όταν μετακομίζετε.

Η ανακαίνιση του παλιού σας σπιτιού μπορεί να σας δώσει τον χώρο και τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να μένετε εκεί. Μια ανακαίνιση μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το σπίτι σας και να ανανεώσει τον χώρο διαβίωσής σας.

Αυξήστε την αξία μεταπώλησής του
Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να μετακομίσετε σύντομα, είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε κατά νου την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας. Οι ανακαινίσεις κουζίνας, οι προσθήκες δωματίων ή άλλα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη συνολική αξία του σπιτιού σας. Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό, το σπίτι σας θα γίνει ακόμα καλύτερο μέρος για να ζήσετε στο μεταξύ.

Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες και τις αναβαθμίσεις που πάντα θέλατε με τη βελτίωση του σπιτιού, χωρίς να θυσιάσετε κάποια μελλοντική αξία μεταπώλησης με έργα αναδιαμόρφωσης.
διαφορές σε ανακαινισμένο σπίτι

Προσαρμογή του σπιτιού σας στα γούστα και τις επιθυμίες σας
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ένα σπίτι ονείρων. Ίσως είναι αυτό στο οποίο μεγαλώσαμε, είδαμε στην τηλεόραση ή κάτι που βρήκαμε σε ένα περιοδικό. Όποιο και αν είναι, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το γούστο σας.

Μια εταιρεία ανακαίνισης σπιτιού μπορεί να πραγματοποιήσει τις ιδέες και τα σχέδιά σας.
 

Ίσως, επίσης, το σπίτι σας να έχει όλα τα βασικά, αλλά να μην ταιριάζει σε αυτό που είστε; Το έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας θα μπορούσε να μετατρέψει ένα βασικό σπίτι σε ένα σπίτι που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ. Με τους κατάλληλους εργολάβους αναδιαμόρφωσης, όλα είναι δυνατά.

Ανακαινίστε το σπίτι σας, ώστε να είναι λειτουργικό για εσάς 

Η ανακαίνιση του σπιτιού σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε κάθε χώρο και δωμάτιο του, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με τον καιρό, ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα σπίτια μας αλλάζει. Οι οικογένειες μεγαλώνουν και οι τάσεις στον σχεδιασμό του σπιτιού αλλάζουν. Αυτό που λειτούργησε για την οικογένειά σας πριν από 20 χρόνια μπορεί να μην λειτουργεί τώρα. Εάν έχετε μια οικογένεια που μεγαλώνει ή διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας δεν είναι εξίσου λειτουργικό όπως παλιά, η ανακαίνιση μπορεί να είναι η απάντηση.

Μια εταιρεία ανακαίνισης σπιτιού μπορεί να αξιολογήσει πώς χρησιμοποιείτε το σπίτι σας και να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε ένα σχέδιο, για να το κάνετε πιο λειτουργικό. Για παράδειγμα, αν διασκεδάζετε συχνά, μπορεί να σας προτείνουν μια ανοιχτή κάτοψη ή μια μεγαλύτερη κουζίνα. Εάν έχετε μικρά παιδιά, μπορεί να σας προτείνουν να αναδιαμορφώσετε ένα μπάνιο για να το κάνετε πιο φιλικό για τα παιδιά. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, ένας ανάδοχος αναδιαμόρφωσης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε.

Ένα από τα τεράστια οφέλη της ανακαίνισης σπιτιού είναι η ευελιξία – εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε ποια ανακαίνιση χρειάζεται το σπίτι σας.

Ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση ενός παλιού σπιτιού
Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο σαν τη γοητεία ενός παλιού σπιτιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζείτε ακριβώς όπως ζούσαν όταν χτίστηκε το σπίτι σας! Μια εταιρεία ανακατασκευής μπορεί να αντικαταστήσει ξεπερασμένες συσκευές και εξαρτήματα με νέα, ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα, να εγκαταστήσει νέα δάπεδα, να σχεδιάσει και να ενημερώσει τη διάταξη του σπιτιού.

Η ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιού προσφέρει την ευκαιρία να το κάνετε πραγματικά δικό σας, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα και τη γοητεία που σας έκαναν να το ερωτευτείτε εξαρχής. Και με το μπόνους της αυξημένης ενεργειακής απόδοσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε παράλληλα χρήματα στο κόστος ενέργειας.

Μια σύγχρονη ανακαίνιση σας εξοικονομεί χρήματα σε έργα συντήρησης
Το κόστος της ανακαίνισης του σπιτιού αξίζει τον κόπο όταν σας εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα. Η ανακαίνιση του σπιτιού σας με ενημερωμένα και ενεργειακά φωτιστικά και φινιρίσματα μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων στην πορεία.

Είναι απαραίτητο να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε την οροφή σας πριν μια μικρή διαρροή γίνει μεγάλο πρόβλημα ή να αντικαταστήσετε τα παλιά παράθυρά σας για ενεργειακή απόδοση. Θα επωφεληθείτε οπωσδήποτε από μια πρακτική ανακαίνιση σπιτιού, αλλά μπορείτε, επίσης, να εξοικονομήσετε χρήματα από τις σύγχρονες αναβαθμίσεις. 

                                                                      εσωτερικό ανακαινισμένου μπάνιου

Η εταιρεία Νεκτάριος Κοντολούκας είναι ένα γνωστό όνομα στον τομέα των αναδιαμορφώσεων και κατασκευών από το 1923 και αποτελούμε πλέον την τρίτη γενιά που ασχολείται με επισκευές και ανακαινίσεις χώρων. Με αμέτρητα επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό μας, είμαστε οι κατάλληλοι ανάδοχοι για όλες τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε και να συνεχίζετε κανονικά την καθημερινότητά σας όσο η ομάδα μας θα εργάζεται για το έργο σας.
 

Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε στο σπίτι σας μια άμεση αναβάθμιση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε από κοινού την ανακαίνισή σας. Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 981 1160 ή 6944 635995 για να ξεκινήσετε.  

Προγραμματίστε μια δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι σας για να σχεδιάσουμε την επισκευή ή ανακαίνιση που χρειάζεστε και που είναι εμπνευσμένη από το όραμά σας και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.