Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Κόστος ανακαίνισης μπάνιου

20 Απριλίου, 2023

Facebook
Twitter

Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση μπάνιου  

Το μπάνιο μας είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που χρησιμοποιούμε καθημερινά, οπότε είναι σημαντικό να είναι λειτουργικό και σε εξαιρετική κατάσταση. 

Δώστε, λοιπόν, στο μπάνιο σας μια νέα εμφάνιση με μια ανακαίνιση! 

Η εταιρεία μας σας παρέχει πλήρεις ανακαινίσεις μπάνιου, μετατροπές μπανιέρας και ντους και αναβαθμίσεις που μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας πιο προσιτό, πιο ποιοτικό και πιο λειτουργικό.  

Η ανακαίνιση του μπάνιου σας ξεκινά με μια δωρεάν διαβούλευση σχεδιασμού με τους ειδικούς της εταιρείας μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαβούλευσης, μπορείτε να συζητήσετε το όραμά σας για το χώρο και να λάβετε γνώσεις από τους ειδικούς μας για το πώς να το πετύχετε. Θα σας παρουσιάσουμε όλα τα προϊόντα που μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς από τους συνεργάτες μας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε προϊόντα και φινιρίσματα από την άνεση του σπιτιού σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία, για να βρείτε στιλ που θέλετε και αγαπάτε.  

Αφού γίνει η επιλογή και έρθει η ώρα για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, θα προχωρήσουμε στην αφαίρεση των παλιών προϊόντων και εξαρτημάτων και θα κάνουμε όποιες επισκευές είναι απαραίτητες για την ανακαίνιση. Στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών. Θα εγκαταστήσουμε τα νέα προϊόντα και φινιρίσματα και θα διασφαλίσουμε ότι το μπάνιο σας θα είναι άψογο και καθαρό μόλις ολοκληρωθεί το έργο.  

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε είτε πρόκειτα για μια μεγάλη είτε για μια μικρή ανακαίνιση μπάνιου. Η ποιότητα κατασκευής, η εγκατάσταση και τα προϊόντα που μπορείτε να περιμένετε από την εταιρεία μας είναι απολύτως εγγυημένα ως προς την ποιότητα και την αντοχή τους.  

Κάνουμε την εμπειρία ανακαίνισης μπάνιου αβίαστη, επειδή τα χειριζόμαστε εξαρχής όλα, από τις δωρεάν συμβουλές σχεδιασμού έως την επιλογή ποιοτικών προϊόντων και, ασφαλώς, την εξειδικευμένη, αποτελεσματική και εγγυημένη εγκατάσταση. Σε λίγες μόνο μέρες, θα αποχαιρετίσετε το παλιό σας μπάνιο και θα μπείτε σε ένα νέο μπάνιο που θα λατρέψετε για την καλαισθησία και τη λειτουργικότητά του. 

Το κόστος μπορεί να ποικίλλει, καθώς τα μεγέθη του κάθε μπάνιου και το εύρος του έργου είναι μοναδικά. Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε δωρεάν κατ’ οίκον συμβουλευτική. Αυτό επιτρέπει σε έναν από τους έμπειρους συμβούλους σχεδιασμού της εταιρείας μας να δει το μπάνιο σας από κοντά και να κατανοήσει καλύτερα τις ατομικές σας ανάγκες, το στιλ και τον προϋπολογισμό σας, ενώ παράλληλα λαμβάνει τις απαραίτητες μετρήσεις για να παρέχει μια ακριβή εκτίμηση. 

Το μέγεθος του μπάνιου σας, τα υλικά που επιλέγετε, η πολυπλοκότητα του σκοπού της εργασίας και το αν εντοπίζουμε ή όχι σημαντικά προβλήματα με υδραυλικά, ηλεκτρικά ή άλλα ζητήματα που μπορεί να «κρύβονται πίσω από τους τοίχους», μπορεί να επηρεάσουν τη διάρκεια του έργου. Ωστόσο, με τη διαδικασία επιλογής και εγκατάστασης των προϊόντων που ακολουθούμε, τα περισσότερα έργα μπορούν ακόμη και να ολοκληρωθούν σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς καμία ταλαιπωρία από μέρους σας.

Φροντίδα και εγγύηση
Η εταιρεία μας ,συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το μπάνιο σας πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του. 

Σας προσφέρουμε πάντοτε:

  • Εγγυημένη κατασκευή                                                          
  • Εγγυημένη εγκατάσταση
  • Εγγυημένο προϊόν

πριν και μετά ενός ανακαινισμένου μπάνιου

Η εταιρεία Νεκτάριος Κοντολούκας είναι ένα γνωστό όνομα στον τομέα της αναδιαμόρφωσης μπάνιου από το 1923 και αποτελούμε πλέον την τρίτη γενιά που ασχολείται με επισκευές και ανακαινίσεις χώρων. Με αμέτρητα επιτυχημένα έργα στο ενεργητικό μας, είμαστε οι κατάλληλοι ανάδοχοι για όλες τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Εσείς μπορείτε να χαλαρώνετε και να συνεχίζετε κανονικά την καθημερινότητά σας όσο η ομάδα μας θα εργάζεται για το έργο σας.
Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε στο σπίτι σας μια άμεση αναβάθμιση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε από κοινού την ανακαίνισή σας. Καλέστε μας στο 210 981 1160 ή στο 6944 635995 ή στείλτε μας email στο kontoloukas.n@gmail.com για να ξεκινήσετε.  

Προγραμματίστε μια δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι σας για να σχεδιάσουμε μια ανακαίνιση μπάνιου που είναι εμπνευσμένη από το όραμά σας και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.