Αγίου Αλεξάνδρου 81 & Πλειάδων 7, Παλαιό Φάληρο

Περιοχές που Εξυπηρετούμε για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού Άλιμος

Οι ανακαινίσεις σπιτιών στον Άλιμο είναι πολύ ιδιαίτερες εξαιτίας της μοναδικής αρχιτεκτονικής της περιοχής. Ο Άλιμος είναι ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Αττικής, με υπέροχη θέα στο Σαρωνικό και αρκετά πολυσύχναστα μέρη. Ο κοσμοπολίτικος αέρας του Αλίμου, συνάδει με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική των κτιρίων. Με την ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο σας, θα εξασφαλίσετε την αύξηση της αξίας του, ενώ θα βελτιώσετε την ενεργειακή του απόδοση, καθώς και τη λειτουργικότητα του. Είναι μία επένδυση που αξίζει να κάνετε προκειμένου να αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη.

Επιλογές ανακαίνισης σπιτιού στον Άλιμο

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να επιλέξετε όταν ανακαινίζετε το σπίτι σας στον Άλιμο. Η κουζίνα, το μπάνιο, και οι εξωτερικοί χώροι είναι μόλις μερικές από αυτές τις επιλογές.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι από τους πιο δημοφιλής χώρους του σπιτιού που επιλέγονται για ανακαίνιση. Μπορείτε να αλλάξετε τα ντουλάπια και τους πάγκους ή μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε σύγχρονες συσκευές που θα σας επιτρέπουν να δουλεύετε καλύτερα μέσα στο χώρο.

Ανακαίνιση μπάνιου

Όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας, έχετε την επιλογή να το κάνετε πιο μεγάλο και επομένως πιο λειτουργικό. Τα σύγχρονα μπάνια διαθέτουν λειτουργίες που σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά και να νιώθετε πιο άνετα όταν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε το λουτρό. Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη υγιεινής αλλά και τα πλακάκια, κάνοντας το μπάνιο σας πιο μοντέρνο και σύγχρονο.

Εξωτερικοί χώροι

Οι εξωτερικοί χώροι έχουν το πλεονέκτημα της όμορφης θέας του Αλίμου και για αυτό πολλοί επιλέγουν να τους ανανεώσουν προκειμένου να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά και το περιβάλλον που κατακλύζει τις οικίες τους. Μία ανανεωμένη βεράντα με θέα τη θάλασσα, δίνει άλλη πνοή στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Γιατί να ανακαινίσεις το σπίτι σου στον Άλιμο

Ένας από τους λόγους που η ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο θεωρείται έξυπνη επένδυση, είναι πως η περιοχή είναι ανερχόμενη και η αξία των κατοικιών πρόκειται να ανέβει κατακόρυφα για όσους φροντίσουν να τα ανανεώσουν. Επίσης, η ανακαίνιση σας επιτρέπει να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο καθώς και να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα μέσα ώστε να κάνετε τη ζωή και την καθημερινότητα σας απλούστερη. Η όμορφη θέα στη θάλασσα αλλά και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Αλίμου, μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στην οικία σας όταν ανακαινισθεί.

Τι να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε

Ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη στην ανακαίνιση σπιτιών στον Άλιμο, είναι ο προϋπολογισμός που θα πρέπει να ορίσετε. Σε συνεννόηση με την εταιρεία ανακαινίσεων που θα σας γνωστοποιήσει το κόστος των υλικών και των εργασιών που θα χρειαστεί να κάνετε, μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό ώστε να μην ξεφύγετε και το έργο γίνει πιο ακριβό από ότι περιμένατε. Το επόμενο αμέσως σημαντικό, είναι το σχέδιο για το έργο της ανακαίνισης που θέλετε να κάνετε. Αυτό το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που θέλετε να γίνουν, τα υλικά που θα χρειαστούν, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση του έργου από τον εργολάβο. Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των ανακαινίσεων, δημιουργεί σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Εταιρεία 3ης γενιάς
Πάντα με γραπτή εγγύηση

Κοντολούκας Νεκτάριος

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρεία μας Κοντολούκας Νεκτάριος, βρίσκεται στο χώρο των ανακαινίσεων από το 1923 και έχει λάβει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών της που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για κάθε εργασία που χρειάζονται. Προσφέρουμε εγγύηση τιμής, λογικές τιμές, άμεση ανταπόκριση και βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου που αναλαμβάνουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Άλιμος είναι μία περιοχή που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις ανακαινίσεις των κατοικιών, καθώς η θέα στο Σαρωνικό και το φυσικό του περιβάλλον, μπορούν να γίνουν στολίδι για κάθε σπίτι. Στην Κοντολούκας Νεκτάριος, φροντίζουμε ώστε να αναδείξουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και σας παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες αλλά και τον προϋπολογισμό σας.

Τηλέφωνο: 210 981 1160
Κινητό: 6944 635995
E-mail: kontoloukas.n@gmail.com